Spuitwerk

Ik ben gespecialiseerd in de allernieuwste spuittechnieken. Het spuiten van verf is een alternatief voor het rollen van bijvoorbeeld uw wanden en plafonds. Elke gewenste kleur kan gespoten worden in zowel mat, zijdeglans of hoogglans.

Doormiddel van speciale traditionele Airless spuitapparatuur wordt er altijd een strak, egaal en fijn eindresultaat behaald. Deze techniek wordt gebruikt voor het spuiten van latex op wanden en plafonds. En doordat spuitwerk ook vele malen sneller gaat heeft u minimale hinder van de werkzaamheden.

Houtrot

Constructiehout zoals ramen, kozijnen, liggende delen, dakgoten en betimmering kunnen gemakkelijk houtrot bevatten. Houtrot wordt veroorzaakt door binnendringend vocht. Vocht en hout zijn een goede voedingsbodem voor schimmels. En deze schimmels vreten zich een weg door het hout, wat houtrot wordt genoemd. Het komt daardoor regelmatig voor dat er aan de buitenkant niet veel te zien is, maar de binnenkant is aangevreten door houtrot.

Binnenschilderwerk

Eens per 7 jaar is het binnenschilderwerk toe aan een nieuwe schilderbeurt. Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring zijn signalen voor hoognodige vernieuwing. Van belang is dat u hier niet te lang mee wacht. Goed binnenschilderwerk is namelijk niet alleen mooi, maar ook een bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels.

Het binnenschilderwerk kan de sfeer van uw interieur sterk bepalen. Het is daarom ook van belang dat muren strak afgewerkt zijn en gekozen wordt voor de juiste kleuren om het geheel in balans te krijgen.

Buitenschilderwerk

Eens in de 5 jaar is het buitenschilderwerk toe aan een nieuwe schilderbeurt. Uiteraard is deze levensduur afhankelijk van allerlei factoren zoals bijvoorbeeld weersinvloeden.

Het is echter belangrijk om ook in de tussenliggende periode het schilderwerk te laten controleren en eventueel bij te werken. Op deze manier zal automatisch de levensduur van het schilderwerk verlengd worden.

Scheuren, loszittende lak of zelfs houtrot zijn zaken waarbij wij u direct kunnen helpen om verdere schade aan uw pand te voorkomen.